Kia Optima Forums banner
21 - 38 of 39 Posts
Discussion starter · #23 ·
Właśnie to dostałem! Wygląda ładnie. Na krawędziach jest trochę szczeliny, nie jestem pewien, czy tak ma być, ale mogę z tym żyć.

Image
Image
Image
Image

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
:perfect10:

Uwielbiam to, wygląda świetnie na Twojej Optimie!

Tak, mała szczelina jest normalna, ale niektórzy klienci używają długiego paska dwustronnej taśmy 3M, aby zamknąć szczelinę, jeśli Ci to przeszkadza.

Podsumowując, wygląda niesamowicie i naprawdę zmienia wygląd samochodu z tyłu!!

Też mam tę szczelinę i żałuję, że nie pomyślałem o taśmie dwustronnej. Ma jednak ładne wykończenie.
Próbowałem taśmy dwustronnej, ale dyfuzor wciąż wyskakiwał po stronie pasażera. Skończyło się na tym, że wkręciłem wkręty tam, gdzie powinny być zakładki i od tego czasu nie mam problemu.

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Image

Discussion starter · #32 ·
Czy macie to w magazynie w swoim sklepie?
Przepraszamy za późną odpowiedź, nasza lokalizacja sklepu jest obecnie tymczasowo zamknięta.

Niestety zostaliśmy dotknięci powodzią, która miała miejsce w sklepie naszych sąsiadów, przez co pracujemy nad naprawą naszej lokalizacji. Chociaż wciąż jesteśmy otwarci, fizyczna lokalizacja sklepu nie jest otwarta dla klientów. Ten produkt jest również niedostępny, ale wróci do magazynu za około dwa tygodnie lub mniej.

Przepraszamy za późną odpowiedź, nasza lokalizacja sklepu jest obecnie tymczasowo zamknięta.

Niestety zostaliśmy dotknięci powodzią, która miała miejsce w sklepie naszych sąsiadów i pracujemy nad naprawą naszej lokalizacji. Chociaż nadal jesteśmy otwarci, fizyczna lokalizacja sklepu jest niedostępna dla klientów. Ten produkt jest również niedostępny, ale wróci do sprzedaży za około dwa tygodnie lub mniej.
Spokojnie, już z tobą rozmawiałem.

Discussion starter · #38 ·
Just to many issue that makes me not enjoy the car anymore. If everything goes right. Might just pick up a stinger!
Cholera jasna, to wkurza, ale hej, byłoby ZAJEBIŚCIE, gdybyś kupił Stingera.

Wiesz już, że razem w pełni zaangażujemy się w ten projekt. Daj znać, informuj mnie na bieżąco!

21 - 38 of 39 Posts